advertise with ongsono.com
 
Website Information

myMED.ro

myMED.ro

www.mymed.ro
online medical education
Listed under Health by Vasyb39
Website Contents

Ceaiul i cafeaua scad tensiunea arterial
Veste bun pentru iubitorii de cafein: consumul de ceai sau cafea este asociat cu o reducere a tensiunii arteriale sistolice i diastolice, precum i a frecvenei cardiace, potrivit unui studiu derulat de
Read more
 
Crevetele, salvator de viei
Teatrele de rzboi au generat întotdeuna probleme, dar i soluii. Multe din inovaiile medicale au avut ca punct de pornire medicina de rzboi. Aa a aprut i bandajul cu chitosan, un polizaharid derivat de c
Read more
 
Tripla terapie pentru diabetul zaharat nou-instalat
Pacienii cu diabet zaharat nou instalat trebuie s beneficieze de tripl terapie cu metformin, pioglitazon i exenatide, potrivit unui studiu prezentat la conferina American Diabetes Association 2013.
Read more
 
Hidrocefalia
Hidrocefalia reprezint o cretere a volumului LCR-ului, însoit sau nu de creterea presiunii intracraniene, ca urmare a unui dezechilibru de secreie, absorbie al acestuia sau a unui obstacol care îi împiedic
Read more
 
Dermatomiozita cauze, simptome, diagnostic, tratament
Dermatomiozita este o boal sistemic de esut conjunctiv, care const într-o miozit idiopatic asociat cu manifestri cutanate, putând afecta i articulaiile dar i organele interne (plmânii, cordul).
Read more
 
Hematomul epidural
Hematomul epidural reprezint o colecie sangvinolent situat între dura mater si calota cranian, aprut cel mai frecvent post-traumatic, prin fracturarea osului temporal i lacerrii arterei meningee medii.
Read more
 
Coenzima Q10
Am vzut cu toii reclamele produselor cosmetice în care se amintea despre adaosul de coenzim Q în compoziia acestora. Ce este coenzima Q 10 i ce rol benefic  are ea pentru oranismul nostru?
Read more
 
Tratamente in statiunile balneare
Tratamentele balneare sunt folosite de mult timp ca i adjuvant în tratamentul i ameliorarea diferitelor afeciuni. Cu efecte benefice dovedite, pacienii care urmeaz aceste tratamente trebuie s fie inform
Read more
 
Hemoragia subarahnoidian - cauze, semne, simptome, diagnostic, tratament
Hemoragia subarahnoidian reprezint sângerarea în spaiul subarhnoidian (între arahnoid i pia mater), ca urmare a ruperii unui anevrism cerebral sau a unei malformaii arterio-venoase (MAV).
Read more
 
Diagnosticul ecografic al apendicitei acute
Diagnosticul apendicitei acute este de cele mai multe ori clinic i biologic, simptomatologia i examenul clinic fiind foarte elocvente în acest sens.
Read more
 

Page : << First < Prev   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17   Next > Last >>
Related Website

Cydia
Hi cydia the most effective cydia guide for ios 7 and ios 8

Cars Hd Wallpapers
Hd car wallpaper,cool car wallpapers,cool car wallpapers free

Free Cash Online Top Site List
Top get paid to & paid survey sites 100% free member generated legitimate gpt site list with

Supplementary Exam Results 2014
Supplementary results website provide degree, b.e b.tech supplementary results 2014, ug and pg

Decor Og
Decor og - art & design