advertise with ongsono.com
 
Website Information

myMED.ro

myMED.ro

www.mymed.ro
online medical education
Listed under Health by Vasyb39
Website Contents

Ceaiul i cafeaua scad tensiunea arterial
Veste bun pentru iubitorii de cafein: consumul de ceai sau cafea este asociat cu o reducere a tensiunii arteriale sistolice i diastolice, precum i a frecvenei cardiace, potrivit unui studiu derulat de
Read more
 
Crevetele, salvator de viei
Teatrele de rzboi au generat întotdeuna probleme, dar i soluii. Multe din inovaiile medicale au avut ca punct de pornire medicina de rzboi. Aa a aprut i bandajul cu chitosan, un polizaharid derivat de c
Read more
 
Tripla terapie pentru diabetul zaharat nou-instalat
Pacienii cu diabet zaharat nou instalat trebuie s beneficieze de tripl terapie cu metformin, pioglitazon i exenatide, potrivit unui studiu prezentat la conferina American Diabetes Association 2013.
Read more
 
Hidrocefalia
Hidrocefalia reprezint o cretere a volumului LCR-ului, însoit sau nu de creterea presiunii intracraniene, ca urmare a unui dezechilibru de secreie, absorbie al acestuia sau a unui obstacol care îi împiedic
Read more
 
Dermatomiozita cauze, simptome, diagnostic, tratament
Dermatomiozita este o boal sistemic de esut conjunctiv, care const într-o miozit idiopatic asociat cu manifestri cutanate, putând afecta i articulaiile dar i organele interne (plmânii, cordul).
Read more
 
Hematomul epidural
Hematomul epidural reprezint o colecie sangvinolent situat între dura mater si calota cranian, aprut cel mai frecvent post-traumatic, prin fracturarea osului temporal i lacerrii arterei meningee medii.
Read more
 
Coenzima Q10
Am vzut cu toii reclamele produselor cosmetice în care se amintea despre adaosul de coenzim Q în compoziia acestora. Ce este coenzima Q 10 i ce rol benefic  are ea pentru oranismul nostru?
Read more
 
Tratamente in statiunile balneare
Tratamentele balneare sunt folosite de mult timp ca i adjuvant în tratamentul i ameliorarea diferitelor afeciuni. Cu efecte benefice dovedite, pacienii care urmeaz aceste tratamente trebuie s fie inform
Read more
 
Hemoragia subarahnoidian - cauze, semne, simptome, diagnostic, tratament
Hemoragia subarahnoidian reprezint sângerarea în spaiul subarhnoidian (între arahnoid i pia mater), ca urmare a ruperii unui anevrism cerebral sau a unei malformaii arterio-venoase (MAV).
Read more
 
Diagnosticul ecografic al apendicitei acute
Diagnosticul apendicitei acute este de cele mai multe ori clinic i biologic, simptomatologia i examenul clinic fiind foarte elocvente în acest sens.
Read more
 

Page : << First < Prev   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17   Next > Last >>
Related Website

Monkeys Gaming
Blog yang ngebahas game original dan giveaway game

Home Design Idea
Home design idea

Karangasemsurveillance
Karangasem bali health surveillance. say war to disease

Indian House Plans
Indian house plans

Happy Holi 2015 Sms, Greetings Wishes So
Happy holi 2015 sms greetings wishes songs for you. read latest holi sms and holi greetings